Green Tea

Nak tambah followers? jom jadi sponsor..

SEGMEN INI TELAH TAMAT !!

hai..dyan sedang mencari sponsor untuk segmen dyan nanti..barangan menarik diutamakan..insya-Allah followers blog/likers fanpage korang akan bertambah..so sape2 yang berminat tengok syarat2 nie dulu..

Barang yang boleh di sponsor :
i) barangan berbentuk pos
ii) topap  
**maaf yang laen tak diterime

Syarat yang diterima :
i) follow blog
ii) like fanpage
**maaf yang lain tak diterime

Bagi detail macam bawah ni :
i) nama :
ii) barang apa :
iii) gambar barang :
iv) syarat :
v) url blog :
url fanpage :

so sape-sape yang betul-betul dan confirm nak sponsor boleh PM kat SINI..dyan xnak la ade yang nak cancel last-last minit..hope ramai yang bermurah hati nak sponsor..*tarikh tutup 12 mei 2013,11pm..
gracias yaa.. ^_^

Senarai sponsor buat mase nie 
1. Mahirah
2. Sabrina
3. Siti Khadijah
4. Muhamad Nu'aim Sofian
5. NorFarhanah
6. Diana
7. Siti Nurhanim
 8. Zauyah
9. Cik Mun
10. AbgDude
11. Nrs Creative
12. NurulHayati
13. Mohd Syahaziq
14.  Nor Rabiatul Adawiyah
15. Cik Syiera
16. Azwar Syuhada
17. _ _ _ _ _ 

7 comments:

Bintang said...

Nak confirmation sebelum bila

Setiasmile said...

sudah hntr detail.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

gud luck moga dpt sponsor tu. :)
jumpa lagi budak uitm. hehe

Cik Mun said...

berminat untuk sponsor..

Mek Onie said...

good luck dear

Berita Kaki said...

good luck ..

p/s : awak ni lawa laa..boleh kenal2 ? hehehe.. kalau boleh kenal lebih rpat .. :P

Kucing Hitam said...

sempat lg berita kaki tu masuk jarum hahahaha
http://long-cham.blogspot.com/2013/05/gempak-trend-artis-sekarang.html