Green Tea

The Making Of Poverty Video



18 Januari 2013 - ade caraaa tak? kehkeh.. serkup tu aset utama aku tau.. macam biasa lah.. assignment shooting untuk video pendek berjudul kemiskinan (poverty)...apa yang jadi masalah aku sekarang... nk guna video maker ape??sejak dah dewase nie nak laa software yang advance sikit kn.. hehe.. baru laa awesome sikit hasil nya nanti..ade cadangan??


masa ni aku buat lakonan jd bisu.. and ada anak OKU... scene ni payah sgt nak menjadi sbb asyik nk tergelak je...lawak betul tgk muka kwn aku mcm tu... tak leh blah.. ahaha


next scene, lakonan basuh baju dengan air paya.. part ni pun seksa..masa nak membasuh tu la nak ada semut merayap gigit-gigit.. banyak dia takyah cite.. tahan sabar je.. demi movie assignment je ni, kalau tak jgn harap aku gi paya belakang U aku tu.. apakan daya, ku gagahkan jua..hehe

10 comments:

GaRy™ said...

ciannya kena basuh baju ngan air paya.. huhuhu..

btw, gary follow sini k?.. selamat berkenalan.. :)

Ana Farhana said...

cuteeee..hihi.. blogwalking here ;)

mira_nas said...

wah.. kemain lagi kena wat assignment camtu.. huhu.. good luck eh..

Anonymous said...

Confirm A+++ CCT dia..

fatiha zainal said...

tak upload kt youtube kew?

evangelistaNiL said...

hehehehehhehe . wahhh , terbaek

Razil Tahir said...

woah! upload kat youtube! upload kat youtube!! XD

MaDiey FazuDin said...

amik MASCOM kew? btw newbies in blogging world..minx tnjk ajar..
http://madieyfazudin92.blogspot.com/

Asmieza As said...

nasip haritu saya kena buat movie tak teruk2. duduk dlm library. main masak2 gitu,. hehehe

amranaiman said...

ce bg link drama ni kot ade kot utube hehe :)