Green Tea

Senjacolour Studio



14 Januari 2013 - Diam tak diam dah masuk page 41/365 bagi tahun 2013.. apa yg nak aku kongsi kan hari ni adalah tentang SENJACOLOUR...bagi aku senjacolour ni masih baru lagi.. so ap salahnya bagi support sikit..biasenyer kalau aku sign n FB selalu jugak laa aku tgk pages senjacolour ni...bukan apa seronok tengok org yg ada seni ni, tambahan pulak seni fotografi.. hehe..


askar-askar senjacolour tengah beraksi..*xnampak muke??* memang laa sebabnya dieorng snap gambar talent, bkn talent yg snap gmbr dieorg..hehe..moh ler kite nengok,hasil sentuhan depaa..

i) bunting untuk wedding..


ii) studio photoshoot



iii) outdoor photoshoot


iv) dan sebagainya

sekadar nak berkongsi je... siapa yang berminat...nak tengok lebih gambar? nak tahu lebih pasal group photographer nie?
click>>SENJACOLOUR

8 comments:

Illa Aqilah said...

wow,style kot...nk mcm ni la bile kawen nt,hehe..:P

fadh leyanie said...

cantik + unik ! :)

meraungtaktentupasal said...

org pahang ke???

nice sharing..

Razil Tahir said...

cool laaa... boleh hire pasnie..
:) huhuhuhu

nadia farhana said...

nice :)

✿A I N A A✿ said...

wahh sgt2 cantik.. memang hebatlah! hehehe

cik tenggiling said...

tak nak buat promotion ke?? bg la diskaun ke...hehhe

MK Kimi said...

first time dengar...a unique name

:)