Green Tea

Poverty Assignment



abaikan 0rg2 kat pasar tu..hari sabtu lepas 5 jan 2013..aqu ngn kwn2 gi shoot utk assignment kiteorg  pasal POVERTY(kemiskinan) utk subjek critical thinking....first kiteorg shoot peminta sedekah kat pasar2..seterusnya pulak msih dlm perancgan..ape yg nk sy tegaskn kat sini..due date nk submit lambat lagi..hehe..assignment nie bkn utk merendahkan golongn kurang berkemampuan tapi menyelami nasib2 mereka2 yg perlu brkerja keras utk menampung khidupan seharian yg dihimpit kemiskinan..dan nak bagi kesedaran supaya golongan2 yang berkemampuan tu bantu golongan2 mcm nie..kita xselalu ader kat atas..


team utk mgt315 Creative and critical thinking
nie ader 4 org..aqu,ayu,yong n syahid..memang ujian sgt nk shoot kt pasar sebab sesak..tapi pengalaman lah jugak tu..tapi aqu xpublish gambr2 peminta sedekah 2 pada org umum...poster kat atas nie aqu lukis..idea xbyk..nie je yg mampu..^_^


dari ptg sampai ke malam..bile dah siap tu bru leh gi mkn n jalan2 kat pasar..

10 comments:

Mimie said...

niat yg murni

Nurul Sharmila Matali said...

best nya assgmnt korang.. dulu waktu saya amik subjek ni kne cipta product baru and buat iklan.. hee pening kpla dibuatnyaa..

ape2 pun good luck utk subjek ni.. :)

Wanie Raina said...

waa~ i like the poster :D gambar katun tu cantek :D

jum bace n komen? :)
http://wanie-raina.blogspot.com/2013/01/HPV.html

ezharrazi razi said...

bgs
kerja amal

Misz Mieza said...

Bagus usaha dear & kawan2 ni.. Teruskan membela nasib mereka yang kurang berkemampuan.. Semoga Allah melimpahkan rahmat ke atas dear & kawan2.. =)

Nik Muhammad Jameel said...

kreatif,, & very nice assignments... ^_^
http://my1scape.blogspot.com/

Mimi Nur Farahin Hassan said...

Sucinya niat tu =) Tapi teringin nak tau, mcm ada sendiket je kan. Maksud saya anak2 kecik yg jadi peminta sedekah. Kesian bila tengok diorang.

Mysara Ab Rahman said...

best bila wt kje luar ni..
nway, follow here..
do visit http://mysaraabrahman.blogspot.com :)

✿A I N A A✿ said...

huishhh syoknyaaa buat assignment luar dari campus... terbaik!.. All the best btw buat assignment tu ye.. weeeeeeee

amranaiman said...

bagus2 :D jarang nk jumpe ank melayu wat keje kbjkn mcm ni.. :D