Green Tea

Anda Percaya Ke Injection Untuk Putih?



22 Jun 2016 - Salam blogger.. Ada lagi ke yang belum tidur? Memandangkan hari ni cuti nuzul Quran, jadinya cuti lah saya.. Topik malam ni, tak lain bukan pasal "PUTIH".. Siapa pun nak putih gebu gebas, tak kisah lah cara macam mana pun. Telan pil ke, sapu lotion ke, guna shower cathy coo ke, duk kemam k-colly ke.. Tapi yang aku interested dan nak minta pandangan korang ni. Pernah tak tgk artis-artis yang drastik gila putih.. Semalam malap je tgk, tup tup melepak tiba-tiba.. Mesti ada something ni.

Sometime ada org kata dieorg inject.. Aku percaya.. Sbb injection serap 95% dalam darah drp cara telan pil atau kemam serbuk tu, cuma 5% je.. Mmg sampai kesudah tak putihnya.. Ye dak.. Malaysia haramkan injection, tapi negara lain tak pun.. Ke sbb kalau Malaysia bg jual injection tu, nnt produk kelulusan KKM takde org nak beli.. **tu pandangan aku je la** .. Sbb aku tgk ramai je artis yg dah berjaya dapat kulit yg mcm dieorg inginkan guna injection ni.. 

**buat masa ni, mampu kunyah tomato aeon hari-hari (Rm0.58 sebijik).. huhu**

Sometime penat tau nak kunyah tomato hari-hari, minum jus oren hari-hari. Kesan sikit je.. Tak sekata.. Dekat online aku google bersepah sepah produk injection ni.. Cumanya, satu je, kena survey betul2, takut terbeli yg fake.. Aku ni pun still search search.. Ade jugak yg aku jumpa trusted seller. Dan injection tu dari Italy.. Nak nak raya ni kan, perasaan nak putih tu mengundang sampai cek tak boleh tdo.. >___<.. hehe.. Ada ke siapa-siap yang dah pernah try.. Rajin-rajin laa tinggal komen ye.. Terima Kasih Daun Keladi.

P/s : Okey lah.. cek nak pi goreng cekodok untuk sahur**perangai sahur tengah malam**..hehe.. bye

No comments: