Green Tea

Keputusan Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyanzakhi

7 Januari 2015 - Salam, Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyanzakhi telah pun tamat. Sukacitanya saya nak maklumkan dibawah adalah senarai nama pemenang bagi segmen ini. Pemilihan pemenang bukanlah dari random.org.. Utk pengetahuan semua, mereka adalah antara rates tertinggi yang kerap berblogwalking di blog kwn-kwn yg lain.. Tahniah ea.. Kepada yg tak berjaya jgn sedih sedih, cuba lagi dilain waktu.. Terima kasih krn sudi support segmen ni ^^

Mr. Blind Monster Plushie x 1 orang  
[ pm sini >>> Saljiah ]
http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

Bookmark LE x 3 orang 
[ pm sini >>> Amanina ]
http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html
http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html
http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-dan-menang-hadiah-by.html

Perfume Original Reject x 2 orang 
[ pm sini >>> cik Raha ]
 http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html (Bently)
 http://melaedah.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html (DKNY)
Topap (RM10) x 1 orang
[ pm sini >>> Fadzi ]
http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

Topap (RM5) x 1 orang
[ pm sini >>> Isra ]
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-menang-by-dyan.html


p/s : Kpd sponsor terima ksh sbb sudi sponsor hadiah dan juga jadi tulang blkg kpd segmen ni.. Kpd pemenang sila tuntut hadiah kat sponsor ok.. Tempoh tuntutan hadiah seminggu shj (7-14 Feb 2015).. Jika anda gagal menuntut hadiah dlm tempoh yg ditetapkan adalah mengikut budi bicara sponsor la ea ^^.. Bukan apa, risau ada yg claim hadiah masa tahun 2020 ke kn.. tak ke naya dekat sponsor tu.. Apa pun tahniah sekali lg.. Selamat Berblogging ;)

14 comments:

Budak Nuizz said...

tahniah untuk mereka smua :)) lepasni bru nak bw heeee

http://ijahoney.blogspot.com/

Cik Mimie said...

Tahniah Semua :)

miya amira said...

tahniah pada semua ye...
hehehe

ICHI kejupenyet said...

Alhamdulillah terpilih blog saia terpilih juga,, Huhuu Tahniah kepada semua pemenang, Terima kasih kepada penganjur dan pengadil ye.

ZueZulaikha said...

alhamdulillah, tak sangka terpilih sebagai pemenang..
tadi at first bukak kat senarai peserta nak check peserta yg join lepas Zue.
then, I see my url is written in purple colour, did something happen?
then, bila bukak kat senarai pemenang, wahh that's my url..
haha, thanks ye sis Dyan, x sangka baru start join balik segala segmen pe semua ni, terus bertuah..
Alhamdulillah, tahniah jugak dekat pemenang yang lain! ^_^v

cik karmila said...

tahniah kepada semua pemenang..

Nik Ainaa said...

alhamdulillah. terkejut tegk link blog mula2 lagi. hehe TQ ya

http://nikainaa.blogspot.com/

sayidah napisah said...

alhamdulillah menang hehee.

jemput bw sinii http://memburucintamu.blogspot.com :)

Mad Parihh said...

tahniah pada pemenanang :)

nayfatimah rasyid said...

tahniah pada yang menang

Fhatin Amelia said...

congrats winner !
http://mellyareenza.blogspot.com

Fadzillah said...

Tahniah kepada semua pemenang.

Nik Ainaa said...

saya dah PM sponsor tp knp xde respond?

http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

RiN nOku said...

Sejak demam,termissed sume aktiviti blog...skali check,ade plak tersenarai..x sgka..huhu tq ^-^