Green Tea

Bila Ada Blogger Lain Copycat Entry Kita Sejibik !


20 Feb 2015 - Dlm godek godek google, tibe-tibe terjumpa satu blog ni.. Mood elok-elok , tiba-tiba jadi bengang.. Even entry dah lama, tapi bila tgk ayat kita kat blog org lain.. Sape yg tak sakit hati kn.. Tak kesah nak share apa-apa dlm blog ni, tapi jgn lah sampai sebijik kot.. Cuma tukar sikit letak nama dia.. Mcm tak respect hak org lain, kalau rasa xtau nak post apa, jgn laa sesuka hati nak sebat je entry org lain.. Menyirap betul rasa.. Please, tak suka blogger mcm ni.. 

Entry aku  >>> SINI
Entry si copycat >>> SINI

Takde niat nak memalukan or menjatuhkan maruah blogger ni,.Cuma nak korang banding dan nilaikan je antara kedua-dua entry ni.. 

4 comments:

Nurul Shahira said...

Org yg copycat org lain punya work@entry ni, dia ingat org x dpt detect agaknya. Heh -_-

sayidah napisah said...

pergh mesti sentapp kan haih

Busyra Bt Takiyudin said...

huhu. sebijik! herm. brani dia buat mcm tu. beragak la nak copy paste pun.

Hidayah Suhailee said...

ha'ah la.. sama persis.. :( sbr k..