Green Tea

Pregraduation Dinner



17 September 2013 - hai fellas..lame dah rasenyer x update blog.. dah beranai-anai aku ase.. hari ni aku senang hati nak share story pasal tajuk kat ats tu..cer usyar skit.. of kos laa dinner.. kalu korang nak tau, dinner utk part 6 diploma in banking berlangsung kat De Rhu beach Resort, kuantan..


walaupun penat tapi seronok.. ptg tu sume part6 involved sukaneka kat tepi pantai.. angin kuat giler,memg syahdu laa cite die.. sakit 1 badan.. sbb aku dah lame xbersukan.. kureng minat laa bab2 sukan.. syg lemak..


tema utk dinner just modern & simple.. so peach & biru metalic jd pilihan aku.. makanan mlm tu memg awesome.. sbb nye aku xbiase pegi hotel.. so aku agak jakun dengan dessert yg cantik tapi xsedap.. ahaha..


dinner pn dah.. final pun dah nak dekat.. messy dgn kerja dan kerja.. test dan test.. dan kalau boleh aku nak lmbtkan mase.. sbb agak sedih nak berpisah ngn kwn2.. pasni geren wat hal masing2 punye.. k lah.. tu je.. thanks sbb sudi membace.. ^^


**sy masukkn sikit je gambar.. ^^

3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

dip in banking? waahh..dip dulu akak amik kos tu la..degree smbung islamic banking pulak

Syarafi[skyforce331] said...

tema modern & simple nampak menarik :D...awesome :D

Ferra FQ said...

best la postgraduate dinner ni... =)