Green Tea

See You Soon Kawan



Always remember that when you fall, i will pick you up after i finish laughing.. 


salam.. today is sunday.. dah 5 oktober 2013 dah.. pagi2 cenggini aku nak share story.. lagi beberape hari aku akn habes final exam dn berakhir lah jugak aku sbg student diploma.. perasaan tu susah nak describe mcm mane.. hepi tu hepi jugak.. tapi sedih dan terase kehilangan.. truthly, selame 21 thn aku hidup aku xpenah rase feel friendship mcm nie.. 


bile ingat balik, the best frienship is unplanned.. ye laa,mase mule2 dulu aku cume kenal dieorg sbg classmate.. dieorg ade ke xde ke, xkesah.. langsung xnak amik tau.. aku tgk dieorg mcm strangers je.. haha.. series-series.. tapi bile kite tak mula kawan kite tak kan tau seseorg tu mcm mane dan kite xknl die mcm mane..


those guy yang kat atas nie sgt cool sgt friendly sgt caring sgt gile gile.. mereka smakin membesar, mase part 1 muke masing masih kanak2 lepasan spm.. tapi sekarang grrr kot.. ahaha.. ape yg penting, maintain macho wokey.. hehe


lepas nie.. bile masing2 dah balik ke tempat masing.. tinggal aku sorng2 kat jengka.. ape pun aku setia kat jengka nie.. nanti cari laa aku kat sini.. truthly, aku susah nak syg org.. dan korang ade lah antara orang2 yang aku syg.. xtau kenape entri kali nie sgt susah utk aku habeskan.. semoge mereka berjaye.. mudah-mudahan.. amin  :))

1 comment:

Elih Japahar said...

Berkawan biar sejuta dik, hehe...follow u here :)