Green Tea

'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI'


TELAH TAMAT

22 Feb 2015 - Salam petang semua, dlm godek-godek blog , fb semua.. ternampak lah satu GA ni.. Hadiah ohsem sgt, Admin blog tu pun cool.. hehe.. Boleh relax je nk kasi Iphone 5s, kalau aku, kerja bape tahun blm tentu dpt beli lagi kan.. Aku suka Iphone 5s, cantik.. tapi cuma ader casing dia je.. kihkihkih.. Back kpd tajuk entry, moh lah kita memeriahkn GA ni, kalau bkn rezeki aku , mgkn rezeki korang kan.. 
So aku tag, 20 org blogger yg comei tomei ni.. 
Mastura Aziz
Winnie
Cik Hani
Nana Liena
Syahirah
Fhatin Amelia
Ieyha Adie
Syazwani Zunidan
Hikmatul
Husna
Miss Banu
Cik Mimie
Fadzillah
Ira Ceri
Shahril
Cik Karmila
Nazliana
Salina
Eilya Maisara
Yaya Yuki
Ramai lagi aku nak tag, tapi xpe lah di lain segmen aku tag ea.. Jgn sedih.. 
Aku follower ke 488 (blog 1) dan blog 2 pn dah follow jugak.. Semua syarat dah dipenuhi kecuali instagram tu.. Sy takde insta.. Maaf ea.. Moh kita memeriahkan segmen ni.. Tamat bila-bila masa.. Nak join, picit kuat-kuat banner fon kat atas tu okey.. hehe.. Ape pn, Happy Blogging :D

5 comments:

Cik Mimie said...

Gudluck Dyan..terima kasih tag...inshaAllah, ada masa t Cik Mimie join :)

Mrs Yatie said...

good luck awak :)

jemput sekali join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki tu ya :D

Mieza Suhaini said...

singgah :)


http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

Aleiya Mustaffa said...

Good Luck ye Awak maaf kita baru perasan :)

RiN nOku said...

Best of luck!! =)