Green Tea

Pencarian Sponsor segmen ke-2 dyan zakhi

TAMAT!
hai.. dyan sedang mencari sponsor untuk segmen kedua dyan yg akan berlangsung pd 31 Januari 2015.. barangan menarik diutamakan.. insya-Allah likers fanpage/followers blog korang akan bertambah dan juga trafik blog akan bertambah.. so sape2 yang berminat tengok syarat2 nie dulu..

Barang yang boleh di sponsor :
i) barangan berbentuk pos 
ii) topap ( 1 org ) ** tak kesah bape ringgit
**maaf yang laen tak diterime

Syarat yang diterima :
i) like fanpage
ii) follow blog
**maaf yang lain tak diterime

Kelebihan bila jadi sponsor :
i) Sebagai satu sedekah :)
ii) Dapat menambahkan likers fanpage
iii) Mempromote produk/fanpage secara tidak langsung
iv) Menambahkan followers blog
v) Blog anda akan dikenali oleh para blogger

Bagi detail macam bawah ni :
i) nama :
ii) barang apa :
iii) gambar barang :
iv) syarat :
v) url fanpage/blog :

so sape-sape yang betul-betul serius dan confirm nak sponsor boleh PM kat SINI atau whatsapp 0179693513.. dyan xnak la ade yang nak cancel last-last minit.. hope ramai yang bermurah hati nak jadi sponsor..*tarikh tutup 30 Jan 2015, 11pm..
gracias yaa.. ^_^


SENARAI SPONSOR

1. Saljiah Zafirah
2. Fadzi Razak
3. Isra Ismail
4. Ruqaiyah Amanina
5. Cik Raha

2 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

singgah sini.. :)

Fadzi Razak said...

Salam dyan,

Saya follower #786
Saya nak jadi sponsor. Saya PM Fb awak ok.