Green Tea

Trend Peplum Terkini



9 Jun 2013 - Salam jun.. hari ini aku nak mengupdate pasal peplum.. hari tu aku ade godek2 blog & fanpage sorang seller online nie.. die jual peplum yg lain dr kebiasaan.. disebabkan aku usyar comey belake.. so aku pun berkenan laa nak beli satu and peplum yg aku order tu yg macam kt atas ni.. hehe.. dapat freegift tudung/shawl and free postage.. selagi xbeli.. terpikir-pikir je.. aku xtau laa nape aku excited sgt.. xbeli kang takut kempunan pulak kan.. hewhew.. name peplum ni, "Princess Peplum".. lagi satu yg agak menarik perhatian aku, "Diamond Peplum".. tapi aku xbeli pun yg tu.. satu cukup laa.. xmau tamak2 sgt.. hehe 

Diamond Peplum





Vintage Peplum



Layer Lace Peplum



# kiut miut kan.. so sesape yang nak order utk raye ke, dinner ke, event ke.. order cepat sbb stock xbyk dah.. harge pun berpatutan.. jom singgah sini >>> choice by TWINS

3 comments:

Shakira Pathi said...

Serius cantik :D

Cik Mun said...

waaa..cantikla..

zeera lily said...

cntik kn twin ni jual..
serius nk beli.. tp kena fitting dulu sbb takut cuting lari..hee