Green Tea

Kelas Ada, Lecture Tak Ada



29 Julai 2012 -  Situasi kat atas ni berlaku tatkala pelajar sedang menanti kedatangan lecture dan ada sebahagian classmate sedang sibuk menyiapkan assignment yang tak siap (tgn laju mengcopy jwpn).. aku rasa dorang tu mesti manfaatkan masa tu sgt-sgt kan sbb lecture yang dinanti-nanti tak muncul dan takde khabar berita.. 

Bulan puasa mcm ni, bila org dah start bangun sahur aku baru nak tidur.. dengan nak kena bangun awal lagi pukul 7 sbb kelas pukul 8 pagi.. memang pening kepala masa ni.. tup tup kelas cancel daa, dekat sejam tunggu lecture ni.. maybe dia ada hal urgent.. aku pun balik la dgn lemah gemalai.. jauh jugak kelas nk sampai kolej.. 


perkara paling bahagia bila jumpa katil.. indahnya hidup bila kelas ni cancel.. hehehe

3 comments:

Cik Rongoks said...

biasa la tu kan. ika pon penah kena masa blaja dulu.huhu

Qieera said...

''tangan laju mengcopy jawapan'' tu yang taktahan tu. hahaha btway done follow you :)

Jenn Syafiqa said...

salam ramadhan sis =)

bila baca entry ni rase rindu lak kt campus.

singgah and follow sini