Green Tea

Hangout Benteng, Kuantan



8 julai 2012 - Lately ni aku gigih sgt gi kuantan sbb nak jumpa kawan aku.. kenapa la korang duduk jauh nun disana.. actually plan nak pergi teluk cempedak.. tapi ada roadbock pulak.. jadi cancel lah,, jalan benteng pun ok jugak.. tapi hambar sikit sbb takde pape pun yg menarik kat situ.. 


ada jugak jumpa kwn aku si loqlaq ni.. kalau ada si fit ni, tak penat gelak tak sah.. .fit..fit..lucu bebenor awok nie....wah..dia dah tinggi la sekarang..ahaha


ape pun..hidup kena ceria....enjoy keluar dgn kwn-kwn sementara dia org masih bujang.. nanti bila dah kawen, payah dah.. masing-masing ada komitmen.. love both of u..=)

2 comments:

Cik Rongoks said...

tempat yg selalu lepak bila g kuantan. ^^

Miss NR said...

Haiii~~
Jom join segmen NR..2 hari je lagi :) http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-blog-review-blogwalking-sambil.html